eggs

Вчора офіційно відкрила писанкарський сезон. Закохана в курські писанки.

Завтра в нас forced rat, а я визвалася бути скрутиніркою :). Це типу як офіційний наглядач на голосуванні, який скрутинує (тобто прискіпується) шоб всьо було чотко.

6 thoughts on “eggs

  1. Неписані закони писанки

    обережно з писанками! це маленькі моделі світобудови, вони містять у собі божевільну просто енергетику; в одного з моїх друзів, який малював писанки, півхати через них згоріло – в кожному разі, так він пояснював, що через них; це все одно, що колекціонувати мініатюрні ядерні бомби! 😉

    Like

    1. Re: Неписані закони писанки

      ха-ха-ха…
      ну так то мабуть залежить, з якою енергетикою їх писати. 🙂
      але я їх не колекціоную, я їх всі роздаровую.
      хіба вже яка зовсім бракована вдома залишається. 🙂

      Like

  2. о, а курські це які?

    я теж дуже люблю розписувати. але не одна, а так, щоб з іншими. треба якось зібрати писанкарську вечірку.

    Like

    1. та от, шукала в інтернеті шоб показати – не знайшла. Доведеться почекати поки я цю допишу і сфоткаю. або доки книжку сфоткаю. або доки хтось інший книжку сфоткає :).

      Вони дуже геометричні. Зазвичай вертикальник пасок (або просто лінія) ділить яйце на два, в кожній половині хрест типово з двох пасків, ну і далі вже як забажається. Кольори – білий, жовтий, червоний, чорний. Багато драбинок, трохи сосонок. Безконечників нема – надто вони округлі. Загалом для мене ці писанки – фантастично сонячні і якісь трохи пташині. Степові, одним словом :). Повна протилежність волинським (які я, між іншим, теж дуже люблю.)

      та я теж не однам пишу, одному якось не так. от, навіть забула свого електричного писака там де ми їх пишемо, так що тепер точно сама нічого не зроблю до наступних вихідних. 🙂

      Like

      1. я теж шукала – жодної картинки нема

        електричний писак? це круто. у мене звичайні такі

        Like

        1. це я вже тут на електричний підсіла. вони дорогі, зараза, але зручніші набагато – нічо не горить, не смердить, не капає :).

          Like

Leave a comment