9 thoughts on “осьо курська

    1. ну, від того ше ніхто не сказився 🙂 – насправді цей процес дуже заспокійливий, ну ти сам казав про енергетику яйця – то вона якраз і працює. крім того, починаєш його писати, і медитація сама мобою починається – всі думки пропадають, залишається саме задоволення.

      Like

  1. якщо ще ніхто не сказився, тоді хай буде 🙂 та я десь так і уявляв собі, але сам не пробував, краще вже з гітарою годинами сидітиму, перебираючи свої три акорди 😉

    Like

    1. нє, гітара то не так. тут зовсім інакше якесь задоволення. гітара – то шось все-таки трохи передбачуване, а це діло – якась суцільна містика. от зробиш цю писанку, і потім сам повірити не можеш, що це ти робив. ну і техніка – пахне віск, ти ним яйце покриваєш, і забуваєш, яким саме той попередній колір був, а потім коли весь віск стоплюєш – поступово все яйце проявляється… Суцільне тобі Ereignis.

      обов’язково спробуй.

      Like

    1. О, це Ви? Приємно бачити (тобто читати)!
      Ого, як діти ростуть – особливо чужі :).
      Я тут наробила купу грубим писаком, але фотоапарат свій позичила, а в вівторок вже їх маю пороздавати… (в нас же воно на тиждень раніше цього року.) Може встигну перед “роздачею” пофоткати :). Тоді буду виставляти.
      Може б ви собі завели яке жж, або фейсбук – оно на фейсбуці Невідомський вихваляється своїми презентаціями і дівчатами :).
      М.

      Like

      1. В ліцей недавно приїздив Філіянчук – привозив фото Невідомського який хвалиться.Вони мають спільні друковані праці і Андрій досить часто буває в Греноблі..Так що я в курсі:))

        Like

        1. Так, це я деколи в ЖЖ заходжу дітей полякати.Назарчик мені показав дорогу.На Майдан заходити нецікаво, от і тиняюся:))Вчора дивилася фото Кузькиних ( Чи Кузьчиних?) дівчаток . Дуже класні.

          Like

          1. еге, вони в нас красуні 🙂
            ну, якщо коли надумаєтеся десь зареєструватися – то кажіть – я вас з величезним задоволенням зафренджу – це якщо сама до того часу не втечу з інтернету :).
            М.

            Like

Leave a comment